16 Μαΐ 2018
0 σχόλια

Ανάπτυξη Ελληνικού Τουρισμού On line – Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το πρόγραμμα

Ανάπτυξη Ελληνικού Τουρισμού On line – Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το πρόγραμμα
Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας,


μετά από πρόσκληση της Ευρωβουλευτού, το απόγευμα της Τρίτης 15  Μαΐου 2018 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες, με θέμα «Η ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού με τη χρήση του διαδικτύου - Η περίπτωση της Google» , κατά την οποία η Google παρουσίασε τις δράσεις της πρωτοβουλίας της «Grow Greek Tourism Online» στην Ελλάδα. 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και συζήτησης που ακολούθησε, ο κ. Κατσιφάρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη της Google και να προτείνει τη δυνατότητα συμμετοχής επιχειρήσεων τουρισμού της Δυτικής Ελλάδας στο πρόγραμμα.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, στο οποίο η εταιρεία εκπαιδεύει δωρεάν τους επιχειρηματίες του τουρισμού, προκειμένου να ανταπεξέρχονται με επιτυχία στις απαιτήσεις των Νέων Τεχνολογιών, ώστε να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους.
Όπως αναφέρθηκε και στην εκδήλωση, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν περισσότερο ανάγκη την ενημέρωση, για να επεκτείνουν την τουριστική τους περίοδο και να ανταπεξέλθουν καλύτερα στις συνθήκες ανταγωνισμού.

Συμφωνήθηκε να υπάρξει συνάντηση μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Google για την ανάπτυξη συνεργασίας, ούτως ώστε να συμμετάσχουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις τουρισμού της Περιφέρειάς μας που το επιθυμούν.
Πηγή: Δελτίο Τυπου ΠΔΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top