19 Απρ 2018
0 σχόλια

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η γκολάρα της 20ετίας από τον... Λάζαρο! Δείτε το ξανά και ξανά!

auti-einai-i-gkolara-tis-10etias-apo-ton-lazaro
Μηδένα προ του Λάζαρου μακάριζε! Στο 94' ο εξτρέμ της ΑΕΚ έπιασε τρομερό γυριστό βολέ και ξεραίνοντας τη Λάρισα, χάρισε με απίθανο τρόπο την μεγαλειώδη πρόκριση στην Ένωση...


Η φοβερή Λάρισα κοίταξε την ΑΕΚ στα μάτια αλλά η γκολάρα της δεκαετίας από τον Λάζαρο στο 94' έστειλε τους Ενωσίτες στα ουράνια και στον τελικό (1-0) απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η Λάρισα είχε πολύ δύσκολο έργο. Έπρεπε να έρθει στο ΟΑΚΑ και για 90 λεπτά συν τις καθυστερήσεις να κρατήσει απέναντι στην ΑΕΚ το σκορ πρόκρισης που είχε εξασφαλίσει από το πρώτο παιχνίδι (2-1). Το έκανε ως προς το πρώτο σκέλος, αυτό του 90λεπτου.

Στα... χασομέρια, όμως, ένα τεράστιο γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, από αυτά που... χαζεύουμε όταν να βλέπουμε να μπαίνουν στα ξέρα πρωταθλήματα, την «σκότωσε» και έστειλε την ΑΕΚ στα ουράνια και φυσικά στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας για τρίτη διαδοχική σεζόν!
Στην πραγματικότητα, το παιχνίδι κύλισε όπως ήθελε η ΑΕΛ. Με δέκα και αρκετές φορές έντεκα παίκτες πίσω από τη μπάλα, η ομάδα της Θεσσαλίας κατάφερε να αντέξει στην πολιορκία της Ένωσης και μάλιστα χωρίς να της επιτρέψει να βγάλει μεγάλες κλασικές φάσεις.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακάτεψε όσο μπορούσε την τράπουλα για να σπάσει το... μπλόκο, αλλάζοντας διάταξη και ρίχνοντας στο ματς τον Χριστοδουλόπουλο με μόλις μία προπόνηση μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Και ο διεθνής άσος δικαίωσε τον προπονητή του στις καθυστερήσεις με εκπληκτικό τρόπο, βάζοντας την υπογραφή του σε ακόμη μια μεγάλη στιγμή της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν.


Διάβασε περισσότερα στο: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top