23 Φεβ 2018
0 σχόλια

Υιοθετείται η ακριτική Κίναρος μαζί και η μοναδική κάτοικος

Υιοθετείται η ακριτική Κίναρος και η μοναδική κάτοικος
Σε σημαντική πρωτοβουλία προχωρά η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες της μόνιμης κατοίκου της Κινάρου.


«Η ανάγκη υπεράσπισης των εθνικών μας συμφερόντων, είναι υπόθεση όλων.

Απαιτείται εθνική συνείδηση, εγρήγορση και αποφασιστική συμβολή και γενναιοδωρία, από όπου υπηρετεί ο καθένας», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών που το απόγευμα της Πέμπτης, αποφάσισε να κρατήσει αλληλέγγυα στάση απέναντι στην μοναδική κάτοικο της νήσου «Κίναρος», αλλά και να καλύψει πλήρως το επίδομα που με αιφνίδια απόφαση διεκόπη προ ημερών.

«Σε συνέχεια της ανάδειξης της είδησης από την εκπομπή ‘Καλημέρα Ελλάδα’ της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, σχετικά με τη διακοπή καταβολής του επιδόματος στη μοναδική κάτοικο της ακριτικής νήσου Κίναρος που αποτελεί και ένα από τα δεκαοκτώ νησιά που η Τουρκία θέτει υπό αμφισβήτηση, η ΕΕΝΕ αποφάσισε να κινητοποιηθεί προς άμεση επίλυση του ζητήματος», αναφέρει η Ένωση και συνεχίζει:

«Στην κατεύθυνση αυτή η ΕΕΝΕ αναλαμβάνει από σήμερα την πολυεπίπεδη υποστήριξη της μόνιμης κατοίκου του νησιού – από την κάλυψη του επιδόματος που κόπηκε, έως και τη συνολική ‘υιοθεσία’ της ακριτικής νήσου.

Τα μέλη της ΕΕΝΕ, προθυμοποιήθηκαν να παράσχουν όλα τα αναγκαία μέσα για την υποστήριξη της κυρίας Ειρήνης Κατσοτούρχη, μιας πραγματικής ηρωίδας που φυλάει ‘Θερμοπύλες’.

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουν να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών σε θέματα υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, τροφίμων και ειδών άμεσης ανάγκης, την όποια αναγκαία νομική, λογιστική ή φοροτεχνική υποστήριξη, καθώς και όλες τις τεχνικές ανάγκες που σχετίζονται με τη συντήρηση του ακινήτου και όλων των υποδομών του νησιού».

Διαβάστε όλο το άρθρο στο: tilestwra.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top