24 Φεβ 2018
0 σχόλια

Κίνδυνος για τους οδηγούς η διέλευση από το δρόμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

η διέλευση από το δρόμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων
Σε πλήρη εξέλιξη το κατολισθητικό φαινόμενο στα ΜπαραγκίτιταΑυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γ. Γεωργιόπουλου


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τακατολισθητικά φαινόμενο στην περιοχή Μπαραγκίτικα του δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων.

Ο δρόμος παραμένει κλειστός για τους διερχόμενους, ενώ ο εργολάβος που έχει αναλάβει τον καθαρισμό του δρόμου και την απομάκρυνση των μεγάλων βράχων εξέφρασε χθες στον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο την ανησυχία του, καθώς οι αποκολλήσεις βράχων συνεχίζονται. 

Όπως επεσήμαινα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας είναι άγνωστο το πότε θα μπορέσει να δοθεί και πάλι ο δρόμος στην κυκλοφορία, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο, μετά την απομάκρυνση των επικίνδυνων βράχων να δοθεί μόνο ένα τμήμα του οδοστρώματος και πάλι προς χρήση.

Στην περιοχή μας εξελίσσεται ένα επικίνδυνο κατολισθητικό φαινόμενο. Είναι ιδιαίτερα μεγάλα βράχια με αποτέλεσμα να είναι πολύ επικίνδυνο  για τους διερχόμενους κι αυτός ήταν ο λόγος που αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε κλείσιμο του δρόμου. 

Από χθες (σ.σ. Πέμπτη) ο εργολάβος προσπαθεί να κατεβάσει τους βράχους. Δεν μπορούμε να δώσουμε συγκεκριμένα  χρονοδιαγράμματα.

Ο εργολάβος θεωρεί ότι είναι πολύ επικίνδυνο και χρειάζεται και για τον ίδιο πολύ μεγάλη προσοχή. Ελπίζω ότι μέσα στο Σαββατοκύριακονα έχει τελειώσει και ίσως αποκατασταθεί ένα μέρος της κυκλοφορίας.

Εάν εξακολουθήσουμε να έχουμε επικρεμόμενους βράχους τότε θα συνεχίσει ο δρόμος να είναι κλειστός.

Αναμένουμε έντονα καιρικά φαινόμενα μέσα στο Σαββατοκύριακο (σ.σ. σήμερα και αύριο) και οι κάτοικοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

Διαπιστώσαμε ότι μερικοί περνούν τα εμπόδια και την σήμανση και έρχονται σε ένα επικίνδυνο σημείο και κινδυνεύουν και οι ίδιοι.

Επαναλαμβάνουμε ότι το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη με τα φερτά υλικά να φτάνουν στο δρόμο».


Άννα Αγγελίδου
Πηγή: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top