23 Νοε 2017
0 σχόλια

Europa League: Ξεσηκωμός στην ΑΕΚ για τη νίκη-πρόκριση κόντρα στη Ριέκα

Europa League: Ξεσηκωμός στην ΑΕΚ για τη νίκη-πρόκριση
Φωτογραφία: ΑΠΕ
30.000 ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ  (22:05, COSMOTE Sport 2)


Πάθος, πίστη, πρόκριση!

Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για τον αποψινό (22:05, Cosmote Sport 2) αγώνα κόντρα στη Ριέκα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Οι «κιτρινόμαυροι» με νίκη κόντρα στους Κροάτες ουσιαστικά θα αγκαλιάσουν την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης, εφόσον η Αούστρια Βιέννης δεν κερδίσει την ίδια ώρα τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο».

Γι’ αυτό και στην ΑΕΚ θεωρούν τον αποψινό αγώνα μια τεράστια ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη και θέλουν όσο τίποτε άλλο να ντουμπλάρουν τις νίκες απέναντι στους Κροάτες.

Για άλλο έναν αγώνα ο Μανόλο Χιμένεθ θα διατηρήσει το 3-5-2, ωστόσο απόψε θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα.

Το μοναδικό δίλημμα που φαίνεται να αντιμετωπίζει είναι αν θα χρησιμοποιήσει τον Τσιγκρίνσκι στην τριάδα της άμυνας και θα παίξει δεξί μπακ-χαφ ο Μπακάκης ή ο τελευταίος θα παραμείνει σε ρόλο στόπερ και ο Γκάλο θα πάει στην πτέρυγα.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι λίγο-πολύ γνωστές. Τερματοφύλακας θα είναι ο Ανέστης, ο Τσόσιτς και ο Βράνιες θα είναι οι δύο από τους τρεις της άμυνας, ενώ ο Λόπες θα παίξει στα αριστερά. Οι Σιμόες και Γαλανόπουλος θα παίξουν στον άξονα, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος θα είναι πίσω από το επιθετικό δίδυμο των Λιβάγια και Αραούχο.

Στην αποστολή θα είναι για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό ματς ο Κονέ, που δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του ως αλλαγή.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μάνταλος και Γιόχανσον, ο Λαμπρόπουλος που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ο Τζανετόπουλος για λόγους τακτικής, καθώς και ο Τρίστασον, που δεν υπολογίζεται.

Στο ΟΑΚΑ αναμένονται απόψε περίπου 30.000 φίλοι της ΑΕΚ, που θα δώσουν δυναμικό «παρών» για να βοηθήσουν την ομάδα τους να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Στο στρατόπεδο της Ριέκα, απόντες θα είναι ο Βραζιλιάνος φορ Έμπερ και ο Κροάτης μέσος Μίσιτς (λόγω τραυματισμού και καρτών αντίστοιχα). Πιθανή 11άδα: Πρσκάλο, Βέσοβιτς, Πούντσετς, Έλεζ, Ζούτα, Μπράνταριτς, Μάλες, Γκαβράνοβιτς, Πάβιτσιτς, Γκοργκόν, Ακόστι.

Η βαθμολογία

1. Μίλαν 8 (8-3)
2. ΑΕΚ 6 (4-3)
--------------------------
3. Αούστρια Βιέννης 4 (8-11)
4. Ριέκα 3 (7-10)

Η τελευταία αγωνιστική (7/12)

Αούστρια Βιέννης - ΑΕΚ
Ριέκα - Μίλαν

Πηγή: iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top