8 Νοε 2017
0 σχόλια

Ο δολοφόνος της Δώρας είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου

Ο δολοφόνος της Δώρας είχε αποφυλακιστεί με το νόμο
Βίος και Πολιτεία ήταν το παρελθόν του 58χρονου δολοφόνους της Δώρας Ζέμπερη.


Είχε συλληφθεί και μάλιστα για δεύτερη φορά στη ζωή του το 2011 με 37,5 κιλά χασίς στην κατοχή του.

Οι αστυνομικοί τον είχαν συλλάβει σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής και ο άντρας καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση. Ωστόσο τον Μάιο του 2017 αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου, σύμφωνα με τον ελεύθερο τύπο.

Ο 58χρονος δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη Σ.Ε. είναι πατέρας ενός παιδιού και ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς είχε φυλακιστεί στο παρελθόν δύο φορές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 58χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων με αλεξίσφαιρο γιλέκο, βρισκόταν στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, όταν είδε την άτυχη Δώρα στο μνήμα του φίλου της, και σκέφτηκε να της αρπάξει την τσάντα που κρατούσε.

Θρασύς, όπως τον περιέγραψαν γνωστοί και γείτονές του, ο 58χρονος σεσημασμένος, θεώρησε εύκολη υπόθεση την επίθεση στην 30χρονη κοπέλα και όρμησε επάνω της αρπάζοντάς της την τσάντα.

Η Δώρα όμως, κοπέλα που το ‘λέγε η καρδιά της, δεν άφηνε την τσάντα της από το χέρι, ταλαιπωρώντας τον 58χρονο άνδρα. Αμέσως εκείνος, με τον σουγιά που είχε στα χέρια του, τις έφερε πολλαπλές μαχαιριές σκοτώνοντας την και αρπάζοντας τελικά την τσάντα.

Δείτε περισσότερα στο: madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top