9 Νοε 2017
0 σχόλια

Δήμος Ζαχάρως: Διανομή διαφόρων ειδών προς τους άπορους (ΤΕΒΑ)

Ζαχάρως: Διανομή διαφόρων ειδών προς τους άπορους (ΤΕΒΑ)
Διανομή ειδών παντοπωλείου, ειδών καθαριότητας και βρεφικών ειδών, θα γίνει  στις 13, 14 & 15 Νοεμβρίου 2017 και ώρες 8.30 πμ με 2.00 μμ,


  στις κεντρικές αποθήκες του δήμου (έναντι Γυμνασίου Λυκείου),  στους πολίτες του Δήμου Ζαχάρως που έχουν  ενταχτεί στο πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής.

Το εν λόγω πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), και τα παραπάνω είδη    έχουν παραδοθεί στο δήμο Ζαχάρως από την Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Ηλείας. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Ζαχάρως, δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), οι οποίοι τροποποίησαν εγκαίρως την αίτηση τους, δηλώνοντας ότι επιθυμούν την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διανομών του Τ.Ε.Β.Α.

Εξάλλου υπενθυμίζεται  ότι λόγω της εναρμόνισης του προγράμματος του Τ.Ε.Β.Α.  με το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, καταργούνται οι υφιστάμενες λίστες ωφελούμενων του Τ.Ε.Β.Α. και ωφελούμενοι των διανομών πλέον καθίστανται αυτοδίκαια μόνο οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) 

Η παράδοση των προϊόντων στους ωφελουμένους θα γίνεται με την επίδειξη του βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης  ή άλλου επισήμου έγγραφου από όπου θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ του (χωρίς ΑΜΚΑ είναι αδύνατη η παραλαβή των ειδών από τους δικαιούχους).

 Κώστας Αντωνόπουλος-protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top