19 Ιουν 2017
0 σχόλια

Η Olympian Green στις Top 100 εταιρείες ελαιολάδου παγκοσμίως

Η Olympian Green στις Top 100 εταιρείες ελαιολάδου
Στις top 100 εταιρίες ελαιολάδου παγκοσμίως, για το 2016, περιελήφθη η OLYMPIAN GREEN στη λίστα που δημοσιεύει το έγκυρο EVOO WORLD RANKING (EWR).


Το EWR δημιουργήθηκε για να κατατάξει και να προωθήσει τα παγκοσμίως καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, ειδικά αυτά που κερδίζουν βραβεία ποιότητας στους αναγνωρισμένους διεθνείς διαγωνισμούς, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα στη λίστα για το 2016 ο αριθμός των εταιρειών που περιλαμβάνονται είναι 41 από την Ισπανία, 22 από την Ιταλία, 8 από την Αμερική, 8 από την Πορτογαλία, 8 από την Αργεντινή, 5 από την Ελλάδα, 3 από τη Χιλή, 2 από το Ισραήλ και μια από Ν. Αφρική, Αυστραλία, Ουρουγουάη.

Ο κ. Φώτιος Μαυρουδής, Γενικός Διευθυντής της OLYMPIAN GREEN δήλωσε σχετικά:

"Η παρουσία της OLYMPIAN GREEN στις 100 καλύτερες παγκοσμίως εταιρίες, αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία, η οποία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αν αναλογισθούμε ότι αυτό επετεύχθη σε μόλις ένα χρόνο από την μεγάλη επένδυση μας σε σύγχρονη τεχνολογία και ότι στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκονται διεθνώς καταξιωμένες εταιρίες, με πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο.

Στόχος μας είναι το brand OLYMPIAN GREEN να παραμείνει στα top 100 για πολλά χρόνια και να κατακτήσει και άλλες διακρίσεις που θα επιβεβαιώνουν την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων μας.

Η OLYMPIAN GREEN δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, καθώς και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως επιτραπέζιων ελιών, μπαλσάμικου κλπ.

Έχει στην ιδιοκτησία της μία υπερσύγχρονη μονάδα ελαιουργίας και τυποποίησης, στην επαρχία Ολυμπίας, στην Πελοπόννησο μεγάλης δυναμικότητας, εξοπλισμένης με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, όπου εφαρμόζει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της ελαιοποίησης και τυποποίησης.

Επιπλέον έχει αναπτύξει ένα σημαντικό δίκτυο παραγωγών και προμηθευτών για όλα τα προϊόντα της, τα οποία εξάγονται σε πάνω από 15 χώρες στον κόσμο.

Πηγή: capital.gr
Το διαβάσαμε απο το: ilia24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top