23 Ιουν 2017
0 σχόλια

Ηλεία: «Χρυσή» η Άννα Γιακουμοπούλου από το Γιαννιτσοχώρι

«Χρυσή» η Άννα Γιακουμοπούλου από το Γιαννιτσοχώρι
Κατάγεται από το Γιαννιτσοχώρι και είναι εγγονή του αείμνηστου προέδρου Γιακουμή Γιακουμόπουλου


Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Άννα Γιακουμοπούλου, κατακτώντας  την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, στο 2ο κύπελλο Ακρόπολις ,που έγινε στο Στάδιο ειρήνης και φιλίας στην Αθήνα στις 16-18 Ιουνίου.

Η πρωταθλήτρια  η οποία κατάγεται από το Γιαννιτσοχώρι Ζαχάρως και είναι εγγονή του αείμνηστου πρώην προέδρου Γιακουμή Γιακουμόπουλου, μετά από αυτή τη νίκη απέδειξε  για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες ανά την Ελλάδα.

Η αθλήτρια έδωσε 4 δυνατούς αγώνες στην κατηγορία των -52 κιλών νεανίδων , δείχνοντας έτσι το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται , καθώς και το αποτέλεσμα της σκληρής , επιμονής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από το προπονητικό team που ασχολείται μαζί της.

Η Γιακουμοπουλου έδειξε από την αρχή την υπεροχή της κερδίζοντας όλες τις αντιπάλους της με διαφορά στο σκορ , ξεκινώντας από τον πρώτο αγώνα με νοκ-άουτ 25-3 , τον 2ο αγώνα με 14-3 , τον 3ο αγώνα με 7-1 και τον 4ο αγώνα με 21-17 όπου την έφερε και στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Νέοι στόχοι

Η αθλήτρια δήλωσε πολύ ικανοποιημένη από την απόδοση της, αφού συνεχώς θέτει νέους στόχους και τους πετυχαίνει,  έχοντας έτσι μια συνεχώς ανοδική πορεία σε τέτοιου υψηλού επιπέδου διοργανώσεις .  

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιτυχία μου αυτή , γιατί το τελευταίο καιρό και με τις αλλαγές που έγιναν στους νέους κανονισμούς στο αγωνιστικό ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ , δουλεύω συνεχώς επάνω σε νέες δύσκολες τεχνικές που πρέπει να ενσωματώσω στο παιχνίδι μου , και με την πολύτιμη βοήθεια των προπονητών μου του Αλεξόπουλου Παναγιώτη και Δικαίου Παναγιώτη , φαίνεται να ταιριάζουν πολύ καλά σε εμένα , και να μπορώ να τις ενσωματώσω στον αγώνα μου.

Η προετοιμασία μου θα συνεχιστεί δυνατά όλο το καλοκαίρι με στόχο τώρα κάποια βαθμολογούμενα πρωταθλήματα στο εξωτερικό , καθώς και το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων , όπου την προηγούμενη χρονιά (2016) είχα κατακτήσει την 2η θέση , δίνοντας έμφαση τώρα στην κατάκτηση μιας θέσης στην εθνική ομάδα» ανέφερε στην «ΠΡΩΤΗ» η Ηλεία πρωταθλήτρια του αθλήματος.

Εξάλλου ο  προπονητής της Παναγιώτης Αλεξόπουλος δήλωσε ότι «ήταν ένα δυνατό τεστ για εμάς ώστε να δούμε αν όλο αυτό το διάστημα  που δουλεύουμε πάνω σε νέα δεδομένα ,

η Άννα ήταν έτοιμη να τα ενσωματώσει στο υψηλού επιπέδου παιχνίδι της , κάτι που προσωπικά με χαροποιεί για απέδειξε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο μέσα από την συστηματική δουλειά , αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο .

Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε θέτοντας ακόμα μεγαλύτερους στόχους ώστε να φτάσει εκεί που πραγματικά τις αξίζει».


Κώστας Αντωνόπουλος
Πηγή: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top