19 Μαρ 2017
0 σχόλια

Λαογραφικό Μουσείο Καλίδονας: Γυρίσματα για την εκπομπή «Από τόπο σε τόπο» της ΕΡΤ 1

Τα στιγμιότυπα που σας παραθέτουμε είναι από τα γυρίσματα για την εκπομπή του Χρήστου Μυλωνά << ΑΠΟ ΤΟΠΟ ΣΕ ΤΟΠΟ>> Της ΕΡΤ 1 της Βουλής των Ελλήνων.


Το συνεργείο της εκπομπής με επικεφαλής τον εκλεκτό Χρήστο Μυλωνά τον άνθρωπο που μπορεί επάξια να αντιπροσωπεύει και να διδάσκει την παράδοση μας και τον πολιτισμό επισκέφθηκε και το χωριό μας και ειδικότερα το λαογραφικό μας Μουσείο.

Στο πρόγραμμα που έγινε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου συμπεριλήφθηκε και το Λαογραφικό Μουσείο της Καλίδονας.

Η απόφαση τους αυτή μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά Για το χωριό μας είναι ιδιαιτέρως τιμητικό που μέσα στα γυρίσματα για το Δήμο Ζαχάρως θα είναι και η Καλιδονα.

Η δημιουργία του Λαογραφικού Μουσείου με πλήθος αντικειμένων καθημερνής χρήσης, σκοπό είχε οι μελλοντικές γενιές να αναζητούν τις ρίζες τους, και την ιστορία του τόπου μας.

Είναι ένα μοναδικό στολίδι για το Δήμος μας . Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας αισθάνονται υπερηφάνεια για ό,τι θα παραδώσουν στη τοπική μας κοινωνία και όχι μόνο.

Θέρμες ευχαριστίες στους διοργανωτές αυτής της ποιοτικής εκπομπής, τον Χρήστο Μυλωνά και τους συνεργάτες του, που διάλεξαν τον τόπο μας για γυρίσματα

και ιδιαιτέρως στους Αντιδημάρχους ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΑΝΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΟΓΚΑ, ΚΑΙ ΤΑΣΟ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ για την προσπάθεια που έκαναν να προβληθεί ο Δήμος Ζαχάρως πολιτιστικά και ποιοτικά.

Μην ξεχάσουμε να παραβρεθούμε στα γυρίσματα με τους παραδοσιακούς χορούς σήμερα Κυριακή ώρα 12 , στην πλατεία της Ζαχάρως.






Πληροφορίες: Πολιτιστικός Σύλλογος Καλίδονας Σάρενα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top