31 Οκτ 2016
0 σχόλια

Ταλαντούχος πιλότος ετών 7! - Τρίτη θέση στο Διεθνή Τελικό Championkart του Λινιάνο

Ταλαντούχος πιλότος ετών 7! - Τρίτη θέση στο Διεθνή Τελικό Championkart
Με μια εμφάνιση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ο 7χρονος Βασίλης Σταθακόπουλος (VS22) έφερε το Superfast Championkart στην 3η θέση της κατηγορίας Rocky, στο International Final 2016 που έγινε στην πίστα του Λινιάνο στην Ιταλία.

Σε συνθήκες που άλλαζαν διαρκώς και απαιτούσαν γρήγορη προσαρμογή και απόλυτη συγκέντρωση, ο μικρός πιλότος κινήθηκε ταχύτατα σε στεγνή πίστα στη διάρκεια των δοκιμών της Παρασκευής και του Σαββάτου.

Εκεί που εντυπωσίασε όμως ήταν την Κυριακή, όταν η πίστα ήταν βρεγμένη.

Για πρώτη φορά στη διάρκεια του τριημέρου, έβαλε στο kart του βρόχινα ελαστικά και πρωταγωνίστησε, έχοντας άψογο κοντρόλ και αποφεύγοντας τα λάθη.
Παρότι δεν έκανε την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στον 1ο τελικό υποχωρώντας από την 4η, στη 10η θέση, ανέκαμψε στη συνέχεια, πραγματοποιώντας εντυπωσιακά προσπεράσματα και τερματίζοντας στην 3η θέση.

Στον 2ο τελικό, που διεξήχθη σε στεγνή πλέον πίστα, έκανε εξαιρετική εκκίνηση και έχοντας τον κατάλληλο ρυθμό, ολοκλήρωσε την προσπάθεια του στην 3η θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων που ορίζουν την τελική κατάταξη, της προ-αγωνιστικής αυτής κατηγορίας.
Έχοντας συλλέξει μέσα σε τρεις μέρες αμέτρητες εμπειρίες, ο Βασίλης Σταθακόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα -με ένα από τα πλοία της Superfast Ferries που υποστηρίζει την προσπάθεια του- και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα του κατηγορία, τη Mini Academy που διεξάγεται με υδρόψυκτους κινητήρες, πάντοτε στο ενιαίο πρωτάθλημα Championkart.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, tvxs.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top