29 Αυγ 2016
0 σχόλια

Απίστευτο και όμως Ελληνικό: Ο Σώρρας ορκίζει άτομα στην Ολυμπία

Ο Σώρρας ορκίζει άτομα στην Ολυμπία
Ακόμα μια θεωρία συνωμοσίας βρίσκει έδαφος στην Ελλάδα. Ο Αρτέμης Σώρρας κάνει comeback, ορκίζει κόσμο και υπόσχεται πληρωμές των χρεών στην Εφορία.


Σάλος έχει ξεσπάσει στο Ιντερνετ σχετικά με την περίπτωση του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο, με τον πολιτικό φορέα ΕΣΥ –Ελλήνων Συνέλευσις- και με την υπόσχεση να... εξοφλήσει τα χρέη στην Εφορία όλων των Ελλήνων.

Ψεκασμοί, νερό του Καματερού, θαύματα και άλλα απίστευτα. Στην Ελλάδα της κρίσης, όπου η συνωμοσιολογία ανθεί, ήρθε να κάνει δυναμικό comeback ο Αρτέμης Σώρρας.

Μετά τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής –που έχουν μηδενική αξία-, αλλά και τα περίφημα 600 δισ. ευρώ τα οποία προήλθαν από ‘’Απολλώνια τεχνολογία την οποία πούλησε στη NASA’’ – στην πραγματικότητα συναλλαγματικές ενός πρώην δικηγόρου, του Stephen Luis Wosny ο οποίος καταδικάστηκε για απάτη λόγω των συγκεκριμένων συναλλαγματικών, για τις οποίες το αμερικανικό ΥΠΟΙΚ έχει προειδοποιήσει επανειλημμένως-,

ο Πατρινός επιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτήτης παιδότοπου, ξαναχτύπησε ιδρύοντας κόμμα και υποσχόμενος να δώσει 20.000 ευρώ σε κάθε Ελληνα εάν γίνει πρωθυπουργός.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Σώρρας επιχείρησε να αγοράσει ελληνικές τράπεζες με ένα τέτοιο ''ομόλογο'' αξίας 100 δισ. ευρώ.

Δείτε το βίντεο του patrisnews:



Μετά τη σύλληψη του στη Ρόδο τον Οκτώβριο του 2015 για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, μετά από καταγγελία που δέχθηκε από τον αρθρογράφο Ελευθέριο Ρήνο, ο κ. Σώρρας  ξαναχτύπησε.

Μετά από τη συγκέντρωση στην Τρίπολη όπου έταξε ξεχρέωμα στην Εφορία σε όλους τους Ελληνες, ο κ. Σώρρας μάζεψε 300 άτομα στην Ολυμπία τα οποία ‘’όρκισε’’ στον σκοπό του.

Στις...ορκωμοσίες, οι πιστοί του Αρτέμη Σώρρα ορκίζονται στον Δία, ενώ μάλιστα υπόσχονται να ‘’διαλυθεί ο κυτταρικός ιστός του σώματος τους’’, εάν παραβούν τον όρκο τους.
Ο ''όρκος'' στον Αρτέμη Σώρρα και τον Δία

Πηγή: thetoc.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top